Hamsta en Blue Barry dansen mee in de Grote Sinterklaasfilm voor het tweede jaar op rij – De Strijd Om Pakjesavond

In een hartverwarmende traditie zetten Hamsta en de Grote Sinterklaasfilm hun succesvolle samenwerking voort voor het tweede opeenvolgende jaar. De geliefde Hamsta knuffels hebben een speciale plaats gevonden in het hart van Sinterklaas, die deze pluizige vriendjes heeft gekozen om zijn nachten mee door te brengen tijdens de drukke decemberdagen.

Maar er is meer! Blue Barry, de iconische Hamsta-knuffel, maakt dit jaar zijn entree in de schijnwerpers. Deze pluizige ster betreedt de dansvloer en voegt een dosis vrolijkheid toe aan de Grote Sinterklaasfilm door mee te dansen in ‘We dansen mee’ met niemand minder dan Party Piet Pablo, René Froger, en de volledige filmcast.

De complete filmcast, inclusief Blue Barry, laat zien dat de magie van het feestseizoen wordt gedeeld door iedereen. Deze onverwachte en bruisende combinatie komt tot leven in een betoverende video die de magie van het feestseizoen vastlegt. Laat pakjesavond maar beginnen! 

Wil je zelf de Sinterklaasvreugde ervaren en getuige zijn van het dansspektakel met Hamsta, Blue Barry, en de hele cast? Bekijk dan de video via deze link.

 

In a heartwarming tradition, Hamsta and the Grote Sinterklaasfilm continue their successful collaboration for the second consecutive year. The beloved Hamsta plushies have found a special place in the heart of Sinterklaas, who chose these fluffy friends to spend his nights with during the busy December days.

But there’s more! Blue Barry, the iconic Hamsta cuddly toy, is making its entrance into the spotlight this year. This fluffy star enters the dance floor and adds a dose of cheerfulness to the Great Sinterklaas film by dancing along in ‘We dansen mee’ with none other than Party Piet Pablo, René Froger, and the entire film cast.

The entire film cast, including Blue Barry, shows that the magic of the festive season is shared by everyone. This unexpected and vibrant combination comes to life in an enchanting video that captures the magic of the festive season. 

Let ‘pakjesavond’ begin! 

Would you like to experience the Sinterklaas joy yourself and witness the dance spectacle with Hamsta, Blue Barry, and the entire cast? Then watch the video via this link.